Tositulos - markkinointi, markkinatutkimus, palvelumuotoilu, Oulu

Brändimarkkinointi

Brändimarkkinointi

Haluatko brändätä yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi näkyväksi? Brändissä yhdistyy kaikki, mitä yritys tai tuote on. Siihen liittyy näkyviä ja näkymättömiä osia. Yrityksen teot ovat tärkeä osa brändiä. Jos yrityksesi on osoittanut olevan vastuullinen esimerkiksi ympäristöasioissa, brändi koetaan inhimilliseksi.

Tositulos - brändi, palvelumuotoilu, Foidi-fragrance -logo, imago, Oulu

Kaikki, mitä yritys viestii ja tekee, vaikuttaa brändiin. Jos halutaan tietää, millainen brändi on tällä hetkellä, sitä on kysyttävä asiakkailta tai suurelta yleisöltä. Yritys voi itse määritellä, millainen se haluaa brändin olevan, mutta todellisen brändin luonteen kulloisenakin aikana saa selvillä kysymällä sitä muilta.

Tositulos - brändi, palvelumuotoilu, Aamen Elektroniks, Oulu, markkinointi

Yrityksen brändinrakentamisen on oltava johdonmukaista, pitkäjänteistä ja jatkuvaa työtä. Sitä varten on oltava suunnitelma ja brändistrategia. Yrityksen ilmeen on oltava kunnossa brändiä varten. Monesti juuri logo koetaan brändiksi. Mutta brändi rakentuu myös vähäpätöisistä teoista tai tekemättä jättämisistä.

Brändi - Tositulos - mainostoimisto, Oulu, logo, brändäys, markkinointi

Jos yritys kokee kolauksen eli saa negatiivista julkisuutta, hyvällä brändillä on suodatusvaikutus, eli kolaus ei vaikuta brändiin kovin pitkään. Huono brändi sen sijaan saattaa kuolla siihen.

Palveluidemme avulla yrityksesi menestyy brändinrakentamisessa ja saa sen avulla lisää myyntiä. Anna ammattilaisen katsoa yritystäsi ja tuotteitasi uusin silmin ja tehdä yrityksellesi brändistrategia.

 

Tämä sivu käsittelee aiheita brändi, brändimarkkinointi, brändinrakentaminen, logo, yritysilme, suodatusvaikutus, brändistrategia paikkakunnalla Oulu.