Tositulos - Mainostoimisto Palvelumuotoilu Oulu

SharePoint Oulu Office 365 Intranet O365

Intranet (Office 365 & SharePoint) Oulu

Onko pilvipalvelu tuttu termi, mutta et tiedä, mitä se tarkoittaa?
Pilvipalvelu = palvelu, joka on verkossa eli internetissä, ja nykyään sitä voi useimmiten käyttää selaimella.

Sisäisessä markkinoinnissa ja viestinnässä lähes korvaamaton on nykyään intranet. Kehityksen myötä intranetin saa helposti käyttöön online- eli pilvipalveluna. Tarvitset vain Microsoftin Office 365 -paketin, johon kuuluu SharePoint-tuote. Myös Oulun seudulla yhä useampi yritys on hankkinut Office 365 ja SharePoint -intranetin.

Microsoft Office 365 Oulu - Sharepoint Intranet - O365 - PowerApps - Flow

Office 365 ja SharePoint ovat edistyksellisiä, mutta helppoja työkaluja intranetin perustamiseen. Niiden avulla voit jakaa dokumentteja ja tiedotteita, voit muokata asiakirjoja sekä kirjoittaa blogia ja artikkeleitä, voit perustaa työryhmiä ja kokoustaa verkossa. 

Tarjoamme Office 365 ja SharePoint -konsultointia Oulussa sertifioidulla osaamisella. Suunnitelemme intranetin yhdessä yrityksenne kanssa yli kymmenen vuoden intranet-kokemuksella. Toimimme Oulussa, mutta voimme laajentaa tarjontaamme myös Oulun lähialueille. Teemme myös ohjeet ja koulutamme henkilöstön.

Oulussa on oaljon teknologiayrityksiä, jotka ovat sisäisen viestinnän murroksessa. Koko alkaa monessa yrityksessä kasvaa yli sen rajan, jolloin tarvitaan intranet. Intranet on itse asiassa tarpeellinen jo viiden henkilön yrityksissä, koska se vähentää tarvetta lähettää jatkuvasti sähköposti ja liitteitä henkilöstölle.

Lisäksi kaikki organisaation jäsenet voivat olla tiedontuottajia, jolloin tiedotusvastuu ei kasaannu yhdelle henkilölle. Ja mikä parasta, intranetissä voi käydä keskustelua ja saada kommentteja ehdotuksiin ja suunnitelmiin.

Microsoft Office 365 Oulu - Sharepoint Intranet - O365 - PowerApps - Flow - Teams - Forms

Office 365 -palvelun uusimpia sovelluksia ovat mm. Teams ja PowerApps. Teamsin avulla kokoustat verkossa. PowerAppsin avulla luot älykkäitä sovelluksia verkkoon ja mobiiliin. Nämä sovellukset sopivat hyvin teknologian etunenässä kulkeville oululaisille yrityksille.

Tulemme paikan päälle Oulussa tai Oulun lähialueilla suunnittelemaan ja toteuttamaan Office 365 ja SharePoint -intranetin. Microsoftin työkalut ovat huippua ja kehitetty helppoon ja edulliseen tiedonjakoon.

Jos sinulla on dokumentinhallinta ja tiedotusongelma, Microsoftin Office 365 on ratkaisu. Sen työkalut ovat hioutuneet evolutionäärisesti käyttäjäystävällisiksi ja tehokkaiksi.

Office 365 -palvelun avulla voit jättää osan töistäsi suosiolla tälle tehopalvelulle. Voit itse keskittyä liiketoimintaan, kun intranet hoitaa sisäisiä prosessejasi kuten tiedotus ja dokumentinhallinta.

Myös oululaisen yrityksen kannattaa panostaa nyt työn tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Office 365 on kokoelma työkaluja, joita voi käyttää ja hallita selaimella. Juuri se tekee Office 365 -intranetistä lyömättömän, koska se ei tarvitse palvelinta eikä asennusta.

Pääset siis paljosta vaivasta, kun hankit Office 365 -palvelun, koska kaikki ylläpitotyö on ulkoistettu pilvipalveluun. Sinun tarvitsee vain kirjautua intranetiisi tai Office 365 -palvelun kotisivulle, ja palvelut ovat käytössäsi.

Jos paikkasi on siis Oulu tai Oulun lähialue, pyydä meiltä tarjous ammattimaisesta Office 365 ja SharePoint -konsultoinnista.

Tämä sivu käsittelee aiheita Microsoft Office 365, SharePoint, pilvipalvelu, intranet, Teams, PowerApps, koulutus, dokumentinhallinta, tiedotus paikkakunnalla Oulu.